Specialiteiten

Specialiteiten

Pagina 1 van 1   -     1  

Tenco Houtimpregneer

Tenco Houtimpregneer is een transparante kleurloze coating op waterbasis die dient als eerste laag voor transparant of dekkend schilderwerk. Het dringt diep in het houtoppervlak en bevordert de hechting van de afwerklaag. Het product is waterwerend en heeft een hoog afdichtend vermogen. Tenco Hout impregneer is na droging overschilderbaar met dekkende verfsystemen op terpentinebasis en met transparante/dekkende verfsystemen op waterbasis. Tenco Hout impregneer verlengt de levensduur van hout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor afwerking met een transparante beits.

 
 
Tenco Hardhoutontgrijzer

Tenco Hardhoutontgrijzer verwijdert de aanwezige grauwsluier en herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout. Tenco Hardhoutontgrijzer wordt gebruikt op vergrijsde en vervuilde hardhouten tuinmeubelen.

 
 
Tenco Kassenwit

Tenco Kassenwit is een zonwerende coating op waterbasis (geleverd als concentraat), die helpt het klimaat in de tuinkas te regelen. Tenco Kassenwit vermindert de inval van het zonlicht, het effect is afhankelijk van de verdunning en het aantal lagen. De coating droogt wit op en wordt transparant bij regen. Tenco Kassenwit kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan.

 
 
Tenco Undercoating

Tenco Undercoating is zeer geschikt ter bescherming van het chassis en de binnenzijde van spatborden. Maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag, roestwerend, geluiddempend, bestand tegen pekel en weersinvloeden.

 
 
TencoVloer

Grote slijtvastheid is de belangrijkste eigenschap van TencoVloer acryl betonverf dekkend, maar ook de bestendigheid tegen vuil. Het beste van het beste voor vloeren van garages, terrassen, tegelpaden, kelders, balkons enz. Praktisch reukloos, sneldrogen en zeer decoratief. Zijdeglanzend.

 
 
Tenco Bitumen constructielak aluminium

Een sneldrogende aluminium coating op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies en plaatijzergolfplaten.

 
 
Tenco Bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen constructielak zwart is een goed verstrijkbare bitumen coating, het biedt bescherming tegen zuren en blijft na droging elastisch. Het is geschikt voor ijzer, beton en steen en is niet geschikt voor toepassingen in het volle zonlicht. Tenco Bitumen constructielak zwart is ook prima te gebruiken als coating voor tanks of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers.

 
 
Tenco Paratol

Tenco Paratol is een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Paratol is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Paratol is zuur- en alkalibestendig, is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te onderhouden. Paratol is beperkt zonlichtbestendig, voor toepassingen in het volle zonlicht adviseren wij u gebruik te maken van de Tenco Houtcoat zwart of Tenco IJzercoat zwart.

 
 
Tenco Bitumen silolak

Een goed verstrijkbare bitumenlak. Biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo's waarin veevoeder wordt opgeslagen. Ook is Tenco Bitumen silolak te gebruiken voor drinkwaterbakken voor dieren en vee. Tenco Bitumen silolak is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig.

 
 
Tenco Afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van bijna alle verfsoorten. Watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af.

 
 
Tenco Anti-houtworm

Tenco Anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Gebruik Tenco Anti-houtworm veilig; lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 
 
Tenco Randsealer

Tenco Randsealer is een transparante kleurloze coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen. Het is waterafstotend en heeft een hoog afdichtend vermogen. Tenco Randsealer is na droging overschilderbaar met dekkende verfsystemen op terpentinebasis en met transparante/dekkende verfsystemen op waterbasis. Tenco Randsealer verlengt de levensduur van plaathout. Het product is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor afwerking met een transparante beits op waterbasis. Door het waterwerende karakter wordt de vorming van schimmels beperkt.

 
 
Tenco Anti-regendoorslag

Tenco Anti-regendoorslag biedt een uitstekende bescherming aan buitenmuren van baksteen of beton. Kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Dicht eerst de scheuren en naden af. Tenco Anti-regendoorslag is alleen geschikt voor verticale objecten.

 
 
Tenco Loodband

Tenco Loodband is een (SBS) zelfklevende gemodificeerde bitumineuze afdichtingstape voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Speciaal voor reparatie en onderhoud aan lekkende dakgoten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen, dakdoorgangen enz.

 
 

Pagina 1 van 1   -     1