Specialiteiten

Specialiteiten

Pagina 1 van 1   -     1  

Tenco Undercoating

Tenco Undercoating is zeer geschikt ter bescherming van het chassis en de binnenzijde van spatborden. Maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. Na droging ontstaat een elastische laag, roestwerend, geluiddempend, bestand tegen pekel en weersinvloeden.

 
 
TencoVloer

Grote slijtvastheid is de belangrijkste eigenschap van TencoVloer acryl betonverf dekkend, maar ook de bestendigheid tegen vuil. Het beste van het beste voor vloeren van garages, terrassen, tegelpaden, kelders, balkons enz. Praktisch reukloos, sneldrogen en zeer decoratief. Zijdeglanzend.

 
 
Tenco Bitumen constructielak aluminium

Een sneldrogende aluminium coating op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies en plaatijzergolfplaten.

 
 
Tenco Bitumen constructielak zwart

Tenco Bitumen constructielak zwart is een goed verstrijkbare bitumen coating, het biedt bescherming tegen zuren en blijft na droging elastisch. Het is geschikt voor ijzer, beton en steen en is niet geschikt voor toepassingen in het volle zonlicht. Tenco Bitumen constructielak zwart is ook prima te gebruiken als coating voor tanks of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers.

 
 
Tenco Paratol

Tenco Paratol is een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Paratol is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. Paratol is zuur- en alkalibestendig, is eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk te onderhouden. Paratol is beperkt zonlichtbestendig, voor toepassingen in het volle zonlicht adviseren wij u gebruik te maken van de Tenco Houtcoat zwart of Tenco IJzercoat zwart.

 
 
Tenco Bitumen silolak

Een goed verstrijkbare bitumenlak. Biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo's waarin veevoeder wordt opgeslagen. Ook is Tenco Bitumen silolak te gebruiken voor drinkwaterbakken voor dieren en vee. Tenco Bitumen silolak is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig.

 
 

Pagina 1 van 1   -     1