Woning onderhoud

Woning onderhoud

Iedere woningeigenaar heeft te maken met periodiek onderhoud van het schilderwerk aan de buitenkant van het pand. Vooral de gevel is het visitekaartje van uw woning, het is daarom belangrijk dat het buitenonderhoud met een topkwaliteit product wordt gedaan. Tenco biedt een zeer duurzame bescherming voor het houtwerk buiten zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren. Met de verf producten van Tenco is uw woning, bedrijfspand, garage of een omheining weer in topconditie. Tenco heeft een ruim assortiment producten vanaf de grondlaag tot de eind laag. Daarnaast heeft Tenco primers en afwerklagen voor metalen hekken, speeltoestellen, ijzer- en staalconstructies.

Pagina 1 van 1   -     1  

TencoVerf dekkend hoogglans

TencoVerf is een hoogglans universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen.

 
 
TencoVerf dekkend zijdeglans

TencoVerf is een zijdeglans universele aflak voor binnen en buiten met een zeer goede dekking en vloei. Geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen.

 
 
TencoVerf dekkend zijdeglans waterbasis

TencoVerf dekkend zijdeglans op waterbasis is een zeer goed dekkende aflak die gemakkelijk verwerkbaar is. TencoVerf dekkend zijdeglans op waterbasis is krasvast en geeft een prachtig eindresultaat op o.a. deuren, ramen en kozijnen.

 
 
Tenco Afbijtpasta

Tenco Afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van bijna alle verfsoorten. Watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. Het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af.

 
 
Tenco Grondverf waterbasis

Tenco Grondverf waterbasis is een sneldrogende grondverf en is geurarm. Deze grondverf voor binnen en buiten biedt een uitstekende hechtlaag en bescherming voor al het houtwerk. Droogt snel, is goed dekkend en heeft een prima vloeiing. Tenco Grondverf op waterbasis wordt gebruikt als eerste laag voor nieuw hout en als grondlaag over bestaand schilderwerk. Universeel overschilderbaar met een dekkende verf op terpentine- of waterbasis. Tenco Grondverf wit is toepasbaar voor lichte kleuren aflak, bijvoorbeeld wit en geel. De grijze grondverf voor donkere kleuren aflak, zoals donkergroen en zwart. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan ARBO.

 
 
Tenco Grondverf

Tenco Grondverf op terpentinebasis geeft een uitstekende grondlaag op nieuw hout en kaal gekomen plekken bij bestaand schilderwerk. De grondverf dringt goed in het hout en vormt een prima hechtlaag voor alle houtsoorten. Tenco Grondverf wit is toepasbaar voor lichte kleuren aflak, bijvoorbeeld wit en geel. De grijze grondverf voor donkere kleuren aflak, zoals donkergroen en zwart.

 
 
Tenco Snelgrond

Tenco Snelgrond is een sneldrogende, xyleenvrije grondverf voor onbehandeld hout en over oude verflagen. Tenco Snelgrond is zowel geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. Biedt een uitstekend hechtende ondergrond welke al na 2 uur kan worden overgeschilderd met een afwerklaag. Tenco Snelgrond wit is toepasbaar voor lichte kleuren aflak bijvoorbeeld wit en geel. De grijze Snelgrond voor donkere kleuren aflak zoals donkergroen en zwart.

 
 
Tenco Primer universeel

Tenco Primer universeel is een watergedragen, roestwerende hechtprimer voor op thermisch verzinkt of gegalvaniseerd staal en onbehandeld aluminium. Tevens als hechtprimer voor op PVC en diverse andere kunststoffen. Speciaal voor objecten zoals hekken, garagedeuren, raamkozijnen en staalconstructies van verzinkt staal of aluminium. Overschilderbaar met zowel een terpentine- als waterverdunbare dekkende verf. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan ARBO.

 
 
Tenco Parketlak blank mat

Tenco Parketlak blank is kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieurbetimmering. Een blanke lak in zowel mat als hoogglans beschikbaar.

 
 
Tenco Parketlak blank hoogglans

Tenco Parketlak blank is kras- en slijtvaste superlaag voor alle houtsoorten. Ideaal voor parket en traptreden, maar ook als sterke blanke afwerklaag van deuren, meubels en interieurbetimmering. Een blanke lak in zowel mat als hoogglans beschikbaar.

 
 
Tenco Ferro metaallak

Tenco Ferro roestwerende metaallak is een ijzersterke halfglanzende metaallak met ingebouwde menie. Een grondverf, roestwerende menie en aflak in één systeem. Waardoor voorbehandeling met menie of andere grondlaag overbodig is. Tenco Ferro metaallak is geschikt voor klussen zoals stalen hekken, tuinstoelen, speeltoestellen, ijzer- en staalconstructies. Krasvast, goed bestand tegen mechanische belasting, prima hechting.

 
 
Tenco Anti-regendoorslag

Tenco Anti-regendoorslag biedt een uitstekende bescherming aan buitenmuren van baksteen of beton. Kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Dicht eerst de scheuren en naden af. Tenco Anti-regendoorslag is alleen geschikt voor verticale objecten.

 
 
Tenco Loodband

Tenco Loodband is een (SBS) zelfklevende gemodificeerde bitumineuze afdichtingstape voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. Speciaal voor reparatie en onderhoud aan lekkende dakgoten, bitumineuze dakbedekking regenpijpen, dakdoorgangen enz.

 
 
Tenco Anti-Houtworm

Tenco Anti-Houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. Gebruik Tenco Anti-Houtworm veilig; lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 
 

Pagina 1 van 1   -     1