Buiten onderhoud

Buiten onderhoud

Iedere tuineigenaar heeft te maken met periodiek onderhoud van het tuinhout. Vooral de voortuin is het visitekaartje van uw woning, het is daarom belangrijk dat het buitenonderhoud met een topkwaliteit product wordt gedaan. Tenco biedt een zeer duurzame bescherming voor het houtwerk buiten zoals schuttingen, borders, bielzen, overkappingen, schuren of tuinmeubels. Met de beits producten van Tenco is uw houten hekwerk of omheining weer in topconditie. Tenco heeft een ruim assortiment producten op alkyd of op waterbasis. Daarnaast heeft Tenco primers en afwerklagen voor metalen hekken, speeltoestellen, ijzer- en staalconstructies.

Pagina 1 van 2   -     1 2

Tenco Douglasbeits transparant

Tenco Douglasbeits transparant is een watergedragen duurzame buitenbeits op acrylbasis. Tenco Douglasbeits is reukarm en minder belastend voor het milieu. Tenco Douglasbeits accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, het is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Douglasbeits biedt een prima bescherming voor douglas - en larikshout zoals; een tuinhuis, hekken, schuttingen en blokhutten.

 
 
Tenco Douglasbeits dekkend

Tenco Douglasbeits dekkend is een watergedragen duurzame buitenbeits op acrylbasis. Tenco Douglasbeits is reukarm en minder belastend voor het milieu. Tenco Douglasbeits accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, het is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Douglasbeits biedt een uitstekende bescherming voor douglas - en larikshout zoals; een tuinhuis, hekken, schuttingen en blokhutten.

 
 
Tenco Houtcoat zwart waterbasis zijdeglans

Tenco Houtcoat dekkend zijdeglans zwart op waterbasis is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Tenco Houtcoat zwart is een reukarme dekkende duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Tenco Houtcoat zwart wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals: schuren, loodsen, schuttingen, molens, etc. waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft.

 
 
Tenco Houtcoat zwart waterbasis mat

Tenco Houtcoat dekkend mat zwart op waterbasis is een speciale coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Tenco Houtcoat zwart is een reukarme dekkende duurzame coating op acrylbasis met water als oplosmiddel. Tenco Houtcoat zwart wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals: schuren, loodsen, schuttingen, molens, etc. waarbij het klassieke uiterlijk behouden blijft.

 
 
Tenco Houtimpregneer

Tenco Houtimpregneer is een transparante kleurloze coating op waterbasis die dient als eerste laag voor transparant of dekkend schilderwerk. Het dringt diep in het houtoppervlak en bevordert de hechting van de afwerklaag. Het product is waterwerend en heeft een hoog afdichtend vermogen. Tenco Hout impregneer is na droging overschilderbaar met dekkende verfsystemen op terpentinebasis en met transparante/dekkende verfsystemen op waterbasis. Tenco Hout impregneer verlengt de levensduur van hout. Het is kleurloos en daardoor ook uitermate geschikt voor afwerking met een transparante beits.

 
 
Tenco Betoncoating dekkend

Tenco Betoncoating dekkend is een duurzame coating om betonpalen of betonpoeren te voorzien van een beschermlaag. Tenco Betoncoating dekkend is op acrylbasis met water als oplosmiddel, het is reuk arm en minder belastend voor het milieu. Tenco Betoncoating dekkend is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend.

 
 
Tenco Betoncoating primer

Tenco Betoncoating primer is een primer op waterbasis voor de voorbehandeling van Tenco Betoncoating dekkend. Tenco Betoncoating primer is op acrylbasis met water als oplosmiddel, het is reuk arm en minder belastend voor het milieu. Tenco Betoncoating primer is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend.

 
 
Tenco Tuindecor dekkend mat

Tenco Tuindecor dekkend mat is een dekkende duurzame tuinbeits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Tenco Tuindecor dekkend mat accentueert de houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Tuindecor dekkend mat is reukarm en minder belastend voor het milieu. Tenco Tuindecor dekkend mat biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om de tuin zoals: hekken, schuttingen, pergola's, palissades, zandbakken en klimrekken.

 
 
Tenco Tuindecor transparant

Tenco Tuindecor transparant is een watergedragen duurzame buitenbeits op acrylbasis, het product is reukarm en minder belastend voor het milieu. Tenco Tuindecor accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, het is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Tuindecor biedt een prima bescherming voor vuren, grenen of douglas hout zoals; een tuinhuis, hekken, schuttingen, blokhutten en klimrekken.

 
 
Tenco Tuindecor dekkend

Tenco Tuindecor dekkend is een watergedragen duurzame buitenbeits op acrylbasis, het product is reukarm en minder belastend voor het milieu. Tenco Tuindecor accentueert de houtnerf en het beschermt hout tegen weersinvloeden, het is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Tuindecor biedt een prima bescherming voor vuren, grenen of douglas hout zoals; een tuinhuis, hekken, schuttingen, blokhutten en klimrekken.

 
 
TencoMild transparant

TencoMild transparant is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al uw zachte tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. TencoMild transparant kan zowel op nieuw als op eerder met beits behandeld staand hout worden toegepast. TencoMild transparant is speciaal ontwikkeld om vergrijzing van nieuw geïmpregneerd tuinhout te voorkomen. TencoMild transparant biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.

 
 
TencoMild dekkend

TencoMild dekkend is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Het verfraait al uw zachte tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. TencoMild dekkend kan zowel op nieuw als op eerder met beits behandeld staand hout worden toegepast. TencoMild dekkend biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen alle weersinvloeden.

 
 
Tenco Steigerhoutbeits

Tenco Steigerhoutbeits op waterbasis, is bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. vurenhout. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van Tenco Steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Tenco Steigerhoutbeits biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.

 
 
Tenco Tuinmeubelbeits

Tenco Tuinmeubelbeits is een watergedragen transparante beits speciaal voor zachte en hardhouten tuinmeubelen. Geeft een natuurlijke kleur aan het hout en biedt een zijdeglanzende beschermlaag. Tenco Tuinmeubelbeits voorkomt vergrijzing van het hout en is niet filmvormend waardoor het niet kan bladderen of barsten.

 
 
Tenco Bangkiraiolie

Tenco Bangkiraiolie is speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, bruggen enz. Biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. Tenco Bangkiraiolie is samengesteld uit hoogwaardige oliën geëmulgeerd in water, is oplosmiddelvrij dus minder belastend voor het milieu.

 
 
Tenco Bangkiraiolie dark teak

Tenco Bangkiraiolie dark teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen enz. in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. De kleur dark teak geeft een warme donkere teakachtige kleur welke het bangkirai weer verlevendigt. Tenco Bangkiraiolie dark teak biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat. Dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend. Oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Tenco Bangkiraiolie dark teak is niet geschikt voor nieuw of niet vergrijsde bangkirai objecten.

 
 
Tenco Bangkiraiolie antraciet

Tenco Bangkiraiolie antraciet is speciaal ontwikkeld voor objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen enz. Voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. Tenco Bangkiraiolie antraciet biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat.

 
 
Tenco Hardhoutolie

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Tenco Hardhoutolie biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Tenco Hardhoutolie geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten.

 
 
Tenco Hardhoutolie royal teak

Tenco Hardhoutolie royal teak is een uitstekende kleurolie voor hardhouten tuinmeubelen, speciaal ontwikkeld om vergrijsde tuinmeubelen in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke teak kleur te voorzien. Tenco Hardhoutolie royal teak is niet filmvormend en kan niet bladderen, beschermd en behoudt lang zijn kleur. Oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. Tenco Hardhoutolie royal teak is niet geschikt voor nieuw of niet vergrijsde hardhouten objecten.

 
 
Tenco Hardhoutolie spray

Tenco Hardhoutolie in spuitbus combineert de vertrouwde kwaliteit van onze watergedragen hardhoutolie met een enorm gebruiksgemak. Een uitstekend onderhoudsmiddel om vergrijzing van hardhout tegen te gaan. Ideaal voor het snel en eenvoudig behandelen van onder meer spijlen en latwerk van hardhouten tuinmeubelen.

 
 

Pagina 1 van 2   -     1 2